Dil İkonları
Ugnar

Smarta lösningar från Beko ugnar gör vardagen enklare

Smarta lösningar från Beko som förenklar vardagen

Invändig belysning för bred yta

Den gör det möjligt för dig att se om målet har lagats till, utan att öppna ugnsluckan.

Nedre förvaringslåda

Den väl tilltagna lådan där du kan förvara dina ugnstillbehör som inte ofta används sparar plats i köket.

Wokbrännare

Möjliggör kraftigare värmning tack vare dubbelringstrukturen. Mat som har tillagats med högre värme tillagas snabbare efter önskemål.

Dynamisk flödestillagningsteknologi

I det dynamiska flödessystemet, förutom övre, nedre och bakre värmeelementen, tränger het luft ut från hålen i sidoväggarna och cirkulerar över maten som ska tillagas och under plåtarna. Den absorberas av hålen i bakre väggen. Varje del av maten tillagas jämnt och med perfekt resultat. Het luft som cirkulerar på maten i ugnsplåten stannar bara på plåten. Lukten från den maträtt som tillagas i nedre plåten blandas därmed inte med lukten från den maträtt som tillagas i övre plåten. Dynamiska flödespaneler kan enkelt plockas bort och diskas. Detta gör att hela igensättningsproblemet inte uppstår. Den största fördelen med dynamiskt flöde är att varje del av maten kokas/steks med jämnt resultat.

Bred invändig kapacitet

Oavsett hur stor familj du har eller antalet gäster, kan du med Bekos hjälp tillaga större mängder med mycket mer kapacitet. De har en av de bredaste invändiga volymerna, trots standardmått utvändigt.

Familjeplåt

Tack vare den breda insidan kan du med Bekos ugnar laga 25 % mer mat i taget. Dessutom är plåten med 55 mm djup perfekt vid tillagning av mat med högt vätskeinnehåll.

Säkerhetssystem för gassystem

Om lågan slocknar på grund av en vindpust eller vätska som rinner över i kastrullen aktiveras gassäkerhetssystemet och stänger gasflödet automatiskt för din säkerhet.

Enkel rengöring

Tack vare den helt glastäckta innerdörren är rengöringen nu mycket enkel. För att göra en noggrann rengöring går det att ta bort det invädiga glaset helt på vissa modeller.

Elektroturbofunktion

Ugnar som har den här funktionen när turbofläkten aktiveras tillsammans med under- och övervärme, ger mycket snabbare, jämnare tillagning på båda sidorna av maten. Fläktvärmare kan köras tillsammans eller separat för att utföra tillagning i 7 olika kombinationer. På det här sättet kan mycket bättre tillagningsresultat uppnås med olika typer av rätter.

Turbofunktion

Med den här funktionen kan du laga mat i tre plåtar samtidigt utan att blanda dofter. På det här sättet sparar du både tid och energi. Luft, som värms upp med turboresistens, cirkulerar mellan plåtarna med hjälp av turbofläkten för att tillaga varje rätt med omsorg. Oljepartiklar som orsakar lukt under tillagningen blandas i den cirkulerande luften i ugnen och fastnar på värmaren på baksidan där den bränner in. Lukten från olika sorters mat blandas inte med varandra.

Statisk funktion

Nedre och övre värmeaggregaten börjar arbeta samtidigt för att möjliggöra likvärdig tillagning på båda sidor.

Funktion för dubbelt fack

I en ugn med dubbelt fack har det övre facket en statisk funktion, medan större och nedre facket är turbo. Vid behov kan du spara tid genom att laga mat i både nedre och övre facken eller också kan du bara tillaga mat i ett.

Multifunktionsegenskap

Kombinerar turbo-, elektroturbo- och statisk tillagningsfunktion. Tre olika ugnsfunktioner i samma ugn möjliggör tillagning av mycket godare rätter, beroende på typen av rätt. Tack vare superturbofunktionen i multifunktionsprodukter aktiveras nedre och övre värmeaggregaten samtidigt som turbovärmaren i bakre väggen av ugnsfacket. Ugnen ger därmed mycket bättre tillagningsresultat än traditionella turbotillagningsprocesser.

Funktion för stängd lucka för grill

Grillning när främre luckan är stängd eliminerar problem med lukt och oljeskvätt. Grillat kött blir dessutom saftigare.

Avfrostningsfunktion

Perfekt för att tina fryst mat och förbereda den för tillagning.

Snabbvärmningsfunktion (Booster)

Alla värmeaggregat aktiveras samtidigt med den här funktionen och önskad tillagningstemperatur uppnås på kortare tid. Därmed sparas 35 % av tiden som krävs för förvärmning.

3-dimensionell tillagning (3D)

3D-tillagning möjliggör samtidig aktivering av alla värmeaggregaten i ugnen. Rätterna tillagas därmed snabbt och effektivt. Jämn värmedistribution erbjuds genom samtidig aktivering av alla värmeaggregat och luftkanaler bakom varje plåt håller luktpartiklar, för att förhindra att olika rätters dofter blandas. Med 3D-tillagning sparar du både tid och energi och samtidigt kan du laga mat på tre olika plåtar samtidigt utan att blanda lukterna med varandra.

Statisk tillagning

Nedre och övre värmeaggregaten ger möjlighet till traditionell tillagning för bakverk, såsom kakor och småkakor.

Grill

Den här funktionen passar perfekt för grillning på kort tid. Tack vare den här funktionen kan du förbereda krispig mat genom att bara rosta ovansidan.

Tining-kylning

Värmeaggregaten fungerar inte under tining. Endast fläkten arbetar för att cirkulera luften i ugnen. Frysta produkter tinas därmed i rumstemperatur. Tillagade rätter kan också tinas på samma sätt.

Övre värmeaggregat-fläkt

Övre värmeaggregatet och fläkten körs samtidigt. Detta möjliggör jämn värmefördelning i ugnen och dessutom bildas en stekyta på rättens ovansida.

Fläkttillagning (turbo)

Värme sprids jämnt fördelat i ugnen. Därmed kan tre olika rätter med samma tillagningsnivå uppnås samtidigt.

Vid fläktassisterad bakning (Fast + Fläkt)

När värmen alstras via över- och undervärme fördelas värmen jämnt i ugnen via fläkten. Detta säkerställer snabbare tillagning.

Nedre värmeaggregat-+fläkt

Nedre värmeaggregatet och fläkten körs samtidigt. Detta möjliggör jämn värmefördelning i ugnen och dessutom bildas en stekyta på rättens undersida.