Dil İkonları
Inbyggd

Smarta lösningar från Bekos inbyggda produkter gör vardagen enklare

Bekos diskmaskiner med A-märkning för energi, diskning och torkning erbjuder de bästa resultaten för diskning och torkning genom att förbruka minimalt med energi.

Tablettdiskmedel är praktiska; men ibland kan de medföra stora nackdelar, såsom otillräcklig torkning eller ej upplösta rester av diskmedel. Disktablettsknappen på Bekos diskmaskiner eliminerar sådana nackdelar och resulterar i maximal prestanda.

Även om du använder ett kort program med extra torkfunktion blir torkresultatet perfekt utan några ringar, droppar eller linjer.

Torksystemet med aktiv fläkt ökar luftcirkulationen i diskmaskinen för att erbjuda en perfekt torkning. Detta säkerställer normal temperatur efter att programmet slutförts för att undvika brännskador på händerna.

Hygien och fräschör

Tidshantering

Du kan senarelägga disktiden med 3, 6 eller 9 timmar (upp till 24 timmar på digitala modeller).

Quick&Clean är ett unikt program för Beko och garanterar A-klass vid diskning av både lätt smutsad disk och hårt smutsade kastruller. Detta gör det möjligt för dig att rengöra disken på kortare tid än att diska för hand, på bara 58 minuter med A-klass för diskfunktion.

Super Mini 20', som är ett annat unikt program hos Beko, diskar en halv maskin på 20 minuter.

Quick 30'-programmet, som passar perfekt vid enkalre måltider och glas diskar en hel maskin på 30 minuter i 35 °C för att spara tid och energi.

Diskmaskiner

Superenergispar 20 % mindre energi än till och med A-klass

Alla ugnar från Beko har A-energiklass. En A-energiklass ger en energibesparing på 12 % jämfört med B-klass och 28 % energispar jämfört med C-klass vid turbo-/multifunktionstillagning. Bekos ugnar förbrukar 20 % mindre energi jämfört med A-energiklassnormer under fläktvärme. De erbjuder lösningar som är anpassade både för miljön och för din familjebudget.

Bred invändig kapacitet

Oavsett hur stor familj du har eller antalet gäster, kan du med Bekos hjälp tillaga större mängder med mycket mer kapacitet. Trots standardmått utvändigt har multifunktionsugnarna en av de största tillagningsvolymerna med en invändig kapacitet på 65 liter.

Tidsbesparande: Snabb förvärmning med Auto Jet-värmning (Booster)

Tack vare Booster-funktionen börjar alla värmeaggregat att arbeta för att erbjuda den temperatur som behövs för tillagning på kort tid. Detta sparar tid för förvärmning med 35 procent.

Oleofobisk Nano-teknologi (perfekt rengöring)

Att avlägsna oljefäckar som samlas i ugnsluckan är ett tråkigt arbete. Tack vare oleofobisk nano-beläggningsteknik slipper användare av Bekos inbyggda ugnar ägna tid åt att torka bort envisa fläckar. Eftersom användarena inte längre behöver använda dyra fläckborttagare sparar de både tid och pengar och slipper lägga tid och energi på den här typen av arbete.

Dynamisk flödestillagningsteknologi

I det dynamiska flödessystemet, förutom övre, nedre och bakre värmeelementen, tränger het luft ut från hålen i sidoväggarna och cirkulerar över maten som ska tillagas och under plåtarna. Den absorberas av hålen i bakre väggen. På det här sättet tillagas alla delar av maten med jämnt och perfekt resultat.

3D-tillagning

3D-tillagning är en ny generation inom professionell tillagningsteknik som gör det möjligt att använda alla värmeaggregat samtidigt. Vid 3D-tillagning garanteras jämn värmefördelning i ugnen genom samtidig användning av över-, under- och turbovärme. På det här sättet kan du laga 3 olika rätter samtidigt utan att riskera att blanda smaker.

Fläktar

Låt inte doften av rätterna sprida sig i huset.

Den användarvänliga touch-knappskontrollen visar effektnivå.

Luftuppfräschningen startar fläkten automatiskt varje timme i 10 minuter i lägsta nivån för att möjliggöra kontinuerligt fräscht luftlöde i köket. Din fläkt, som arbetar effektivt och tyst genom att förbruka minst energi, tack vare den automatiska uppfräschningsfunktionen är också effektiv när det gäller att avlägsna dålig lukt från cigarettrök.

Intensiv ventilation med tidsgräns maximerar fläktens effekt. Intensiv ventilation i 10 minuter är speciellt praktiskt för att avlägsna kraftig lukt och ånga när du förbereder stekt eller grillad mat.

Med en enkel tryckning kan du programmera fläkten till att slås av automatiskt efter 15 eller 30 minuter beroende på modell. När den här funktionen tar bort all lukt som finns kvar i köket efter slutförande av tillagningen behöver du inte vara i köket, inte ens i hemmet.

Indikatorn för fullt filter blinkar för att visa när du ska rengöra kassettfilter eller byta kolfilter mot nya.

Kall lucka

Tack vare att ugnsluckan består av 4 lager glas ligger temperaturen för främre luckan fortfarande kvar under 70 °C när den invändiga temperaturen är 500 °C under pyrolytisk rengöring. Främre glastemperaturen överskrider inte 50 °C under standardtillagning. Kall luckfunktion säkerställer en mycket säkrare användning.

Elektriska hällar

Den mjuka och represistenta glasytan gör inte bara köket smartare, utan förenklar rengöringen.

Den beröringskontrollerade keramikhällen från Vitro är designad med förbättrade säkerhetsfunktioner.

Beko Vitroceramic-hällar kan du anpassa dig efter kastrullens storlek tack vare den enkla eller dubbla ringen eller ovala tillagningszoner. De gör det möjligt för dig att välja den perfekta temperaturen för rätten och bara förbruka den mängd energi som behövs.

Gashällar

Den mjuka och represistenta glasytan gör inte bara köket smartare, utan förenklar också rengöringen. Om lågan slocknar på grund av en vindpust eller vätska som rinner över i kastrullen aktiveras gassäkerhetssystemet och stänger gasflödet automatiskt för din säkerhet.

Gashällar

Bekos mikrovågsugnar med avancerad utrustning som innehåller många olika funktioner och en invändig volym varierar mellan 20 och 30 liter och erbjuder praktiska tillagningslösningar. Mikrovågsugnsserien är utrustad med avancerade tillagningstekniker, såsom snabbstart, autotining via vikt, automatisk tillagningsmeny och under-/övergrill.