Dil İkonları
FC Barcelona

NU ÄR BEKO OCH FC BARCELONA LAGKAMRATER!

Beko, stolt partner till FC Barcelona


Beko inspireras av människor. Denna inspiration har hjälpt oss att växa till ett globalt företag. Den hjälper oss att fortsätta skapa vår vision, att hitta rätt inriktning och att nå våra mål. BEKO:s stora passion för idrott har sitt ursprung i vår tro på idrottens fantastiska förmåga att förbättra liv: antingen som underhållning och glädje, eller genom sociala idrottsprogram som bidrar till att forma och skapa gemenskap. Därför stöder vi aktivt olika idrotter, t.ex. basket och fotboll.


Det är denna anda som förenar ett av världens snabbast växande globala varumärken med en av världens mest älskade fotbollsklubbar. Denna exponering och synlighet för nu samman Beko och FC Barcelona, två fantastiska varumärken som delar tron på idrottens kraft att göra skillnad.Förändring till det bättre

Genom vårt samarbeta med FC Barcelona kan vi nu avtäcka vår nya logotyp. För oss blir det en stor ära att få se den på matchtröjorna den kommande säsongen.


Oavsett var våra framgångssagor börjar inleds de alltid med vår inspiration till att hela tiden bli bättre. Anledningen till att vi ständigt strävar att bli bättre, är människor.


I över 60 år har människors handlingar, entusiasm och livsglädje inspirerat oss. Det är denna anda som alltid har motiverat Beko att bli bättre. Den nya logon signalerar starten för vår nya varumärkeskampanj som är baserad på vår filosofi "förändring till det bättre". Det är just denna vision som har fört oss samman med FC Barcelona, vars värderingar och vision både på och utanför fotbollsplanen speglar vår egen.


FC Barcelonas motto 'Més que un club' (Mer än en klubb) betecknar klubbens engagemang både för fansen och för samhället i stort. Precis som FC Barcelona har BEKO ständigt siktet inställt på att göra skillnad i människors liv, genom att alltid sträva efter innovation och efter att vara mer, göra mer och uppnå mer.